Alkaviva H2 - The Next Generation Waterionizers

Detoxificatie : Opgeruimd staat netjes

Omkeren van ouderdomsverschijnselen ?

“Ouderdoms” verschijnselen omkeren met geïoniseerd alkaline water :

Ingevolge de stofwisseling komen er in het lichaam nogal wat afvalstoffen vrij. Deze worden door de bloedsomloop, die je ganse lichaam doorloopt, meegevoerd en in de nieren uitgezuiverd. Aangezien bloed voor zo’n 95% uit water bestaat, is het vrij logisch dat de kwaliteit hiervan sterk samenhangt van de kwaliteit van het water dat je drinkt.

Bij bijna alle chemische reakties is water, als universeel oplosmiddel, intens betrokken.

Een natuurlijke voeding zou dan ook dienen te bestaan uit 80% ongekookte waterrijke componenten zoals (bio)groenten en fruit. Deze zijn meestal licht alkalisch, wat voor het lichaam goed uitkomt want het probeert de zuurtegraad van de bloedstroom rond 7,3 te houden. Elke afwijking van deze waarde wordt wel gecompenseerd, maar dit gaat mogelijk ten koste van de mineralen (oa calcium) in je lichaam. De energie nodig om je binnen de “normale grenzen” te houden, is dan ook niet langer beschikbaar voor alle andere belangrijke levensfunkties en “ziekte” ligt op de loer.

Veel van het andere wat wij voeding noemen en als dusdanig tot ons nemen is eerder verzurend van aard (vlees, vis, eieren, granen) en maken dat de afvalstroom behoorlijk toeneemt, mogelijk tot op een niveau dat de nieren en de andere afvalkanalen het niet meer aankunnen, waardoor de concentratie gestadig toeneemt. Tot op een moment dat alles blokkeert en we toe zijn aan een grondige reinigingsbeurt : een verkoudheid, een griep ... Op deze afvalberg van zure resten verliezen cellen, die onvoldoende elektrische informatie doorkrijgen, het verband met het grotere geheel en beginnen zich ongeordend en ongelimiteerd te vermenigvuldigen, wat we dan kanker noemen ?

Afval dat helemaal niet meer mobiel te houden is, zet zich vast bv in de vorm van gal- of nierstenen of op punten waar de doorstroming van nature reeds zwak is zoals de gewrichten. Dit verschijnsel krijgt dan een passende omschrijving : Reuma, Artritis ….

Ouderdomsverschijnselen zijn in de optiek van afvalverwijdering eerder het gevolg van te weinig afvoer en dit gedurende een langere periode (cfr .ouderdoms….diabetes )

De bloedbanen slibben langzaam dicht en we benoemen dit met “vaatziekten “.

Wanneer er bovendien via de voeding een overvloed aan vetstoffen toegevoegd wordt, is het hek voorgoed van de dam. Waar vet is kan water nog maar moeilijk doorstromen om alles op te kuisen. Overgewicht is dan meestal niet ver af.

Ons hart krijgt het nu moeilijk om alles nog rond te pompen, hierdoor verhoogt de druk op het cirkulatiesystem (te hoge bloeddruk) tot het verzwakte circuit barst … Hartinfarct, problemen met kleppen ... hartziekten”

De fijnere bloedvaten die tot in de kleinste uithoeken zuurstof en voedingstoffen dienen te brengen laten het afweten. De huid verliest haar elasticiteit met rimpels als gevolg.

Indien overvloedig afval er tijdelijk via ademhaling en spijsvertering niet uitkomt verschijnt het als acné, puisten of zweren en huidproblemen

De sluipende achteruitgang van de bloedsomloop resulteert uiteraard ook in een extra belasting van het lymphesysteem, waardoor ook daar moeilijkheden ontstaan : ontstekingen zoals klierkoorts en Hodgkin.

Ook in de hersenen, die meestal goed beschermd zijn door de ”blood-brain-barrier” wordt door volgehouden gebruik van stimulerende middelen (cafeïne, theïne, nicotine, alcohol en drugs) en een konstant te hoog afvalniveau de boel behoorlijk troebel. Bij onvoldoende afvoer ontstaat bv door gebruik van ALU - eetgerei een verhoogd risico op Alzheimer.

Een ander gevolg van dit hoge afvalgehalte is dat de witte bloedcellen, die in normale omstandigheden voor de immuniteit zorgen, zwemmend in deze verhoogde afvalstroom, hun werk niet meer naar behoren kunnen verrichten en het laten afweten, met alle rampzalige gevolgen van dien. (infecties zoals : legionella, salmonella, HIV, AIDS en...?)

Andere organen die betrokken zijn bij het verwerken van afvalstoffen (lever, pancreas) komen behoorlijk onder druk te staan en geven aanleiding tot hun specifieke problemen. Te veel zuur-toevoer maken het voor de pancreas moeilijk om nog alkalische vloeistof te produceren. De lever krijgt nog extra werk met afbraakprodukten van bv alcoholische dranken.

In de darmen vormt een te rijke voeding en de onophoudende voedselstroom een laag zich vastzettend afval dat door vasten en/of hoge darmreinigingen kan worden verminderd. Maar ook daar kan voorkomen beter zijn dan genezen. Jupiter energierijk water levert de benodigde aktieve opruimingkracht om de klus te klaren, zonder vasten.

Colonlife is een darmreiniger die met de stroom mee werkt, van boven naar beneden.

Op celniveau is alleen zuiver water is staat makkelijk door celwanden heen te gaan om aldus de celspanning op peil te houden. Onvoldoende celspanning levert een slappe cel op, de veroudering is begonnen. Onderzoekers zijn er achtergekomen dat het DNA een kern heeft van gestruktureerd water(zeskantig), dat we meegekregen hebben bij onze geboorte. Als deze voorraad op geraakt zijn we niet meer instaat de informatie van het DNA voldoende duidelijk te lezen en over te brengen naar plaatsen waar genezing nodig is, met onomkeerbare schadeposten en uiteindelijk de dood als gevolg.

Aangezien de werking van ons lichaam ook een elektrische komponent heeft, die duidelijk meetbaar is (zelfs aan de buitenzijde van de hersenpan) is het uitermate belangrijk deze ook continue te ondersteunen door het toevoegen van elektrische energie in de vorm van geïoniseerde lucht en geïoniseerd water. De elektronen uit water en lucht worden doorgegeven aan de vrije radicalen die ernaar op zoek zijn om aldus hun verdere vernielingstocht van de bio-molekulen te stoppen.

De lucht voor de industriële revolutie van bevatte nature uit voldoende negatieve ionen en was vrij van een niet onbelangrijk aantal mensgekreëerde afvalstoffen, waardoor de longen hun aktieve rol in het uitscheidingsproces naar behoren konden vervullen.
Een gebrek aan de energierijke negatieve ionen opent de weg naar fenomenen zoals astma, hooikoorts en allergien.
(Meestal heb je er minder last van in dennenbossen of bergen.)

Roken (aktief of passief) haalt dit reingingsmechanisme nog verder onderuit. Het verbrandingsproces verbruikt zuurstof en de nog weinig overblijvende negatieve ionen. Niet verwonderlijk dat de fijne ademhalingskanaaltjes door de toegevoegde teer verstoppen en longkanker op de loer ligt. Gebruik telkens een vitamine C om het effekt van roken enigszins tegen te werken.

Water drinken uit een eigen bron of put is dit op dit moment nog zelden aan te raden, maar leverde tot voor 50 jaar nogal wat mineralen. Aan het water van sommige bronnen worden geneeskrachtige eigenschappen toegeschreven (cfr Lourdes ) Om dit effekt te ervaren dient het dan wel vers van de bron genoten te worden.

Je hoeft echter niet te wachten tot dat de overheid en/of technologische veranderingen dit terug rechttrekken.
Je kan in je eigen omgeving de energetische kwaliteit van water en lucht opvoeren tot een niveau dat zo mogelijk het beste wat de natuur op uitzonderlijke plaatsen zelf presteert evenaart, of zelfs overtreft. (cfr afzonderlijke teksten over lucht - en waterionisatie)

Voldoende geïoniseerd Jupiter water drinken
geeft je meer kwalitatieve “leef”- tijd !

Alle waterionizer modellen op www.relax-at-home.be

Alkaline Water Ionizers Alkalizers Ionisators in webshop

We ship all over Europe

Alkaline Water Ionizers Alkalizers Ionisators

Deel dit met vrienden

Ook tegen verzuring

Water Alkalizer

+Alkaviva H2
+alkaline water
+water alkalizers
+anti-aging
+terug naar de jeugd
+minder veroudering
+well-aging
+structured water
+detoxificatie
+jupiter waterionizers
+ontslakking
+basisch water
+antikaterwater
+ontnuchtering
+waterkristallen Emoto
+jupiter science
+leef langer en gezonder
+beter dan antikaterpil
+water electrolyse installatie
+sang whang
+detoxificatie
+water ionizer
+osmose water
+wateralkalizers
+Masterpiece JP701
+Mavello JP101
+Melody JP104
+Aquarius JP108
+Orion JP109
+Alphion
+Delphi H2
+Melody II
+Athena H2
+Vesta H2
+undersink waterionizer
+waterionisators
+ion bron
+neptune
+Royal Water
+Emco Tech

Detoxificatie : Opgeruimd staat netjes Gebruikerservaringen Jupiter Waterionizer

Jupiter Waterionisers Exclusieve Invoer Belgie Nederland Royal Water Emco Tech Brainfit bvba , Notelaarweg 9 , 3140 Keerbergen. (BelgiŽ) --- Masterpiece JP107 --- Mavello JP101 Neptune --- Melody JP104 --- Aquarius JP108 --- Orion JP109 Alphion --- Delphi IW102 - IO400U --- Wateralkalizers --- MelodyII --- AthenaH2 --- VestaH2 --- DelphiH2 --- AlkaViva